Ontwerpbestemmingsplan ‘Herbaijum – Kiesterzijl 50 (transformatorstation)’

B&W van Franekeradeel maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Herbaijum – Kiesterzijl 50 (transformatorstation)’ met ingang van 4 november 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, Harlingerweg 18 te Franeker, of digitaal via www.franekeradeel.nl.

Het bestemmingsplan geeft een planologisch-juridische regeling voor uitbreiding van het transformatorstation met een zesde transformator. Met het bestemmingsplan wordt het onderstation bij het gezoneerde industrieterrein West gevoegd.

Het plangebied is gelegen tussen de Harlingerweg en het Van Harinxmakanaal en wordt verder begrensd door de Kiesterzijl en de woongebieden aan de oostzijde.

Tijdens de termijn van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad (Postbus 58, 8800 AB FRANEKER). Voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze kunt u contact opnemen met de heer C. Tasma (tel: 0517-380380).

Naar boven