Ontwerp partiële herziening bestemmingsplannen (uitbreiding geluidzone industrieterrein West)

B&W van Franekeradeel maken bekend dat het ontwerp ‘partiële herziening bestemmingsplannen (uitbreiding geluidzone industrieterrein West)’ met ingang van 4 november 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, Harlingerweg 18 te Franeker, of digitaal via www.franekeradeel.nl.

De partiële herziening heeft betrekking op gedeelten van de bestemmingsplannen Buitengebied Franekeradeel 2001, Franeker - GGZ-locatie en Kie. Het doel van de herziening is om een nieuwe geluidzone rond het industrieterrein West vast te leggen. Dit is nodig naar aanleiding van een gewenste uitbreiding van een scheepswerf op het industrieterrein. Het plangebied is gelegen aan de zuidwestzijde van Franeker.

Tijdens de termijn van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad (Postbus 58, 8800 AB FRANEKER). Voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze kunt u contact opnemen met de heer C. Tasma (tel: 0517-380380).

Naar boven