Ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwe Rijksweg 110, Lexmond’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zederik maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwe Rijksweg 110, Lexmond’ met ingang van vrijdag 29 oktober 2010 gedurende een periode van zes weken ter inzage ligt op het gemeentehuis van Zederik, Prinses Marijkeweg 1, 4231 BP Meerkerk, afdeling Publiekszaken. Het ontwerp kan tevens worden geraadpleegd op de website van de gemeente Zederik www.zederik.nl.

Het ontwerp bestaat uit een verbeelding, regels en een toelichting en heeft in essentie betrekking op het oprichten van teeltondersteunende voorzieningen binnen het plangebied. Dit plangebied bestaat uit de locatie, plaatselijk bekend als Nieuwe Rijksweg 110 te Lexmond.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen ingezetenen en belanghebbenden naar keuze schriftelijk (geen e-mail) of mondeling zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Zederik, postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen dan wel een afspraak maken met de heer R.A. van Opdorp van de afdeling Beleid en Strategie, telefoon (0183) 35 65 57.

Naar boven