Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan en exploitatieplan Overveerpolder

Ingevolge artikel 3.8 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest bekend dat de raad op 30 september 2010 heeft besloten het bestemmingsplan Overveerpolder gewijzigd alsmede het exploitatieplan Overveerpolder vast te stellen. Het bestemmingsplan, exploitatieplan, raadsbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 november 2010 gedurende zes weken ter inzage.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Abtspoelweg, de watergang ten noorden van de G. Reitsmahof en een lijn evenwijdig aan de Haarlemmertrekvaart. Het exploitatiegebied is gelijk aan het bestemmingsplangebied Overveerpolder. Het exploitatieplan voorziet in situaties waarin mogelijk sprake is van zelfrealisatie.

Het bestemmingsplan en exploitatieplan liggen met ingang van 11 november tot en met 22 december 2010 van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13, Oegstgeest. Het bestemmingsplan, exploitatieplan en de bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Oegstgeest www.oegstgeest.nl (onder de rubriek ‘Wonen en Burgerzaken’). Het bestemmingsplan is eveneens te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, (ID: NL.IMRO.0579.BPOverveerpolder-VG01).

Tijdens de terinzagelegging kunnen degenen die tijdig bij de gemeenteraad zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen aan de gemeenteraad kenbaar te maken, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Diegenen die beroep hebben ingesteld kunnen binnen de beroepstermijn (6 weken) een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen.

Naar boven