Bestemmingsplan ‘Willem Alexanderstraat, 2 woningen’

Burgemeester en wethouders van Brunssum maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 12 oktober 2010 het bestemmingsplan ‘Willem Alexanderstraat, 2 woningen’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 4 november 2010 gedurende zes weken ter inzage. Het vastgestelde plan kan gedurende de openingstijden worden ingezien bij de balie Bouwen en Wonen van de Gemeentewinkel, op de begane grond van het Bestuurscentrum (Lindeplein 1), alsmede in de openbare bibliotheek (Rumpenerstraat 147).

Tevens kan het vastgestelde bestemmingsplan worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.brunssum.nl/bestemmingsplannen alsmede via http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0899.BP2wonWastraat-va01.

Gedurende de periode van ter inzage ligging (tot en met 15 december 2010) kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen;

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift binnen de bovengenoemde termijn moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Het bestemmingsplan ‘Willem Alexanderstraat, 2 woningen’ treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn in samenhang met het beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Brunssum, 3 november 2010

Naar boven