Ontwerpbestemmingsplan Herinrichting kruising N318 – Meenkmolenweg

Burgemeester en wethouders van Winterswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke omgeving bekend dat vanaf 3 november 2010 gedurende zes weken tot en met 14 december 2010 het ontwerpbestemmingsplan Herinrichting kruising N318 – Meenkmolenweg ter inzage ligt. Doel van dit plan is de verkeerssituatie ter plekke te verbeteren door een voorsorteervak te realiseren, de aansluiting van de Meenkmolenweg smaller en haakser te maken en een middengeleider aan te brengen met een steunpunt voor fietsers.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl link: Herinrichting kruising N318 - Meenkmolenweg. Tevens is het plan ook te raadplegen op onze website www.winterswijk.nl → wonen en leven → ruimtelijke ordening → deelplannen buitengebied.

Zienswijzeprocedure

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp aan de gemeenteraad kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Winterswijk, 2 november 2010

Burgemeester en wethouders.

Naar boven