Ontwerpbestemmingsplan Kom Sinderen, locatie Kromkamp e.o.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Sinderen, locatie Kromkamp e.o.’ ter inzage ligt.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Sinderen, locatie Kromkamp e.o.’ ligt van 4 november 2010 tot en met 15 december 2010 voor iedereen ter inzage. Tijdens openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30–12.00 uur; maandag t/m donderdag van 15.00–17.00 uur; maandag van 17.00–19.00 uur kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen.

Het ontwerpbestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen’. In het gemeentehuis kunt u het ontwerpbestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan ligt aan de zuidwestzijde van de kern Sinderen en heeft betrekking op het perceel van Kromkamp B.V., Aaltenseweg 20 en het omliggende openbare gebied en een gedeelte van de aansluitende agrarische gronden. Aan de noord- en oostzijde wordt het plangebied begrensd door de bebouwing van de Kapelweg 56 t/m 62, Sinderenseweg 110 en 112 en Aaltenseweg 18. Aan de zuid- en westzijde wordt het plangebied begrensd door agrarische percelen. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om woningbouw mogelijk te maken op het bovengenoemde perceel. Daarnaast wordt een gedeelte ingericht als speelveld.

Reacties

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de Gemeenteraad van Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via de Publieksbalie.

Naar boven