Ontwerpuitwerkingsplan ‘Mortiere Middengebied’

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken bekend dat het ontwerpbesluit tot uitwerking van het bestemmingsplan ‘Mortiere’ ex artikel 3.6, lid 1, sub b van de Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van de inrichting van het openbare middengebied van de Mortiere gedurende 6 weken, van 5 november 2010 t/m 16 december 2010, ter inzage ligt bij de vakbalie in het stadskantoor.

Het ontwerpuitwerkingsplan beslaat de centraal gelegen hoofdwatergangen (van de Mannezeesche Watergang) met de aansluitende groenzones en het tweede deel van het centraal in de wijk gelegen parkeiland en omvat de bestemming ‘Groen’.

Het ontwerpuitwerkingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.middelburg.nl onder wonen en leven/(ver)bouwen en onderhoud/bestemmingsplannen/actuele plannen/Mortiere Middengebied.

Het ontwerpuitwerkingsplan heeft ten doel het planologisch-juridisch kader te scheppen voor de inrichting van het openbare middengebied van de Mortiere.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpbesluit kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118) 675225 of 675210.

Belanghebbenden lopen het risico niet-ontvankelijk te worden verklaard in hun beroep bij de administratieve rechter als redelijkerwijs aan hen kan worden verweten dat zij tegen het ontwerpbesluit geen zienswijze(n) als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren hebben gebracht.

Naar boven