Planologische wijzigingsprocedure Jisperdijk hoek Jisperpad te Wijdewormer

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 10 augustus 2010 met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid ex artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening besloten de bestemming ‘Agrarisch gebied met natuurlijke en landschappelijke waarden’ voor het perceel Jisperdijk hoek Jisperpad te Wijdewormer te wijzigen in die zin dat er een nieuw bouwperceel, met inbegrip van het daarbinnen gelegen bouwvlak, wordt aangegeven.

Inzage: Het vaststellingsbesluit met bijbehorende bescheiden ligt van donderdag 4 november tot en met woensdag 15 december (6 weken) tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis en is in te zien op de gemeentelijke website (www.wormerland.nl).

Beroep: Binnen de hierboven genoemde termijn kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de voorzitter van dezelfde afdeling kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Als dit binnen de beroepstermijn gebeurt, treedt het besluit van burgemeester en wethouders niet in werking totdat op dit verzoek is beslist.

Wormer, 2 november 2010

Het college van burgemeester en wethouders,

namens dezen:

de secretaris,

M. van den Hende.

De burgemeester,

P.C. Tange.

Naar boven