Vaststelling 4e uitwerkingsplan, tevens wijzigingsplan van het bestemmingsplan Drachtstervaart (In de Luwte 2)

B en W van Smallingerland maken bekend dat bij besluit van 26 oktober 2010, het ‘4e uitwerkingsplan, tevens wijzigingsplan van het bestemmingsplan Drachtstervaart (In de Luwte 2)’ ongewijzigd is vastgesteld (uitwerking op grond van ex artikel 11 Wet op de Ruimtelijke Ordening). Het plan voorziet in de realisatie van 145 woningen in het plandeel In de Luwte 2 van het Drachtstervaartgebied

Het uitwerkingsplan heeft betrekking op het deelgebied ‘In de Luwte 2’ van het plan Drachtstervaart. Het plangebied wordt in het westen begrensd door het deelgebied ‘In de Luwte 3’ en in oosten door het deelgebied ‘In de Luwte 1’. In het noorden worden het begrensd door de Drachtstervaart’ en in het zuiden door het deelgebied ‘Waterzoom 1’.

Inzage- en reactietermijn: van 29 oktober 2010 tot en met 9 december 2010

Tegen de door B en W vastgestelde uitwerkingsplan, tevens wijzigingsplan kunnen belanghebbenden gedurende de hiervoor genoemde reactietermijn een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indien(st)er;

  • b. dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Het besluit van college van B en W omtrent vaststelling treedt in werking daags na afloop van de hierboven genoemde beroepstermijn. Indien tijdens deze beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven