Vastgesteld bestemmingsplan ‘Polderweijde 1e partiële herziening’

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken op grond van artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Koggenland op 11 oktober 2010 het bestemmingsplan ‘Polderweijde 1e partiële herziening’ heeft vastgesteld

Het betreft een planologisch juridische planaanpassing, teneinde:

  • de geprojecteerde gestapelde bouw, welke in het vigerende plan niet mogelijk is, toe te staan en

  • de locatie van de appartementencomplexen enigszins aan te passen

Terinzageligging.

Het vastgestelde plan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 11 november 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn. De afdeling is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.30 uur en 13.30 tot 15.30 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur en vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl onder Wonen en werken/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroepsmogelijkheden.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het bestemmingsplan beroep worden ingesteld door belanghebbenden.

Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat het bestemmingsplan in werking treedt met ingang van de dag na die, waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

De Goorn, 10 november 2010

Burgemeester en wethouders van Koggenland.

Naar boven