Ontwerpbestemmingsplan ‘Verdubbeling Sloeweg 2011’

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Vanaf 4 november t/m 15 december 2010 ligt het ontwerpbesluit samen met het ontwerpbestemmingsplan ‘Verdubbeling Sloeweg 2011’ voor iedereen ter inzage.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch planologisch kader om te kunnen komen tot een verdubbeling van de enkelbaans autoweg N62 (Sloeweg) tussen de aansluiting Westerscheldetunnelweg/Bernhardweg West en de A58. Het bestemmingsplan maakt daarnaast het realiseren van een op-/afrit op de zuidbaan van de A58 ter hoogte van Heinkenszand mogelijk.

Inzage

U kunt het bestemmingsplan via www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’. Vul dan in het venster ‘ID’ de volgende plancode in: NL.IMRO.0654.BPSW2011.

Daarnaast ligt het ontwerpbesluit samen met het ontwerpbestemmingsplan tijdens bovenstaande periode ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt de stukken ook bekijken op de gemeentelijke website via www.borsele.nl/bestemmingsplan.

Het is mogelijk dat de gemeente tijdens de termijn van terinzagelegging nog aanvullende relevante stukken en gegevens over het plan ter inzage legt.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder een zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze, verzoeken wij u om uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu. De afdeling is bereikbaar op (0113) 238427.

Heinkenszand, 3 november 2010

Naar boven