Vastgestelde bestemmingsplannen: Kern IJzerlo 2010, Kern De Heurne 2010, Polstraat 7, Kern Barlo 2010

De gemeenteraad heeft op 19 oktober 2010 de volgende bestemmingsplannen gewijzigd vastgesteld:

  • Kern IJzerlo 2010 (dit plan betreft een actuele bestemmingsregeling voor de bebouwde kom van IJzerlo);

  • Kern De Heurne 2010 (dit plan betreft een actuele bestemmingsregeling voor de bebouwde kom van De Heurne, inclusief de toekomstige uitbreiding van de woonbebouwing tussen De Riete en Keizerweg);

  • Polstraat 7 Aalten (dit plan maakt horeca mogelijk in activiteitencentrum De Pol aan de Polstraat 7 te Aalten);

  • Kern Barlo 2010 (dit plan betreft een actuele bestemmingsregeling voor de bebouwde kom van Barlo en biedt de mogelijkheid voor de bouw van ca. 15 nieuwe woningen).

Met ingang van 5 november 2010 liggen de raadsbesluiten met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor iedereen ter inzage.

Inzien

De plannen zijn te bekijken via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. Hier leest u hoe u de plannen digitaal kunt raadplegen en de digitale bestanden van de plannen kunt verkrijgen. U kunt de plannen ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten.

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan zijn zienswijzen naar voren gebracht. Ook heeft de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen in het plan aangebracht. Een belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het raadsbesluit. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij in het kader van deze procedure geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team VRO via telefoonnummer (0543) 49 31 51 of 49 31 52.

Naar boven