Ontwerpwijzigingsbesluit bouw woning met garage Beerewerf 3

De burgemeester van Wervershoof maakt bekend dat met ingang van donderdag 4 november 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt:

  • het ontwerpwijzigingsbesluit voor de bouw van een woning met garage op het perceel Beerewerf 3. De bouw is in strijd met het vigerende bestemmingsplan ‘Wervershoof bebouwde kom’ met de bestemming ‘woondoeleinden’ (ontbreken bouwvlak).

    Medewerking kan worden verleend door middel van een binnenplanse wijzigingsbevoegdheid gebaseerd op artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het ontwerpwijzigingsbesluit ligt op de sector Ruimte van het gemeentehuis ter inzage gedurende de openstellingsuren. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur. Het ontwerpwijzigingsplan is tevens te downloaden via www.wervershoof.nl en raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens de genoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden bij het college van burgemeester en wethouders schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen indienen tegen dit ontwerpwijzigingsbesluit. Zienswijzen dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Wervershoof, Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof. Zienswijzen kunnen niet telefonisch of per e-mail worden ingediend.

Naar boven