Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom 2008, herziening Ringallee 8’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rozendaal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom 2008, herziening Ringallee 8’ met de bijbehorende stukken, met ingang van vrijdag 29 oktober 2010 gedurende zes weken ter inzage wordt gelegd.

Dit bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor een deel van het landgoed ‘De Wildbaan’ aan de Ringallee 8 te Rozendaal. Het betreft een perceel landbouwgrond achter de woning met een oppervlakte van circa 0,3 hectare.

De eigenaar van dit perceel is voornemens de oorspronkelijke agrarische beheersvorm toe te passen waardoor het gebied verschraald en de natuurwaarden van het gebied behouden kunnen blijven en zich verder kunnen ontwikkelen. Hierbij worden geen inrichtingsmaatregelen getroffen.

Het gebruik dat hierbij toegepast dient te worden past binnen het vigerende bestemmingsplan

Om het behoud en ontwikkeling van de natuurlijke waarden op de lange termijn te waarborgen en om te voldoen aan eisen van het Ministerie van LNV om landgoed ‘De Wildbaan’ te kunnen rangschikken onder de Natuurschoonwet dient het bestemmingsplan voor het perceel te worden herzien. Het voorliggende bestemmingsplan voorziet in deze herziening.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken ter inzage in het gemeentehuis, Kerklaan 1 in Rozendaal, gedurende de openingstijden op werkdagen van 8:30 uur tot 12:30 uur.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0277.BPkom2010002-0001

De bronbestanden kunt u langs elektronische weg verkrijgen:

http://www.newgovernment.nl/rozendaal/productieomgeving/NL.IMRO.0277.BPkom2010002-0001

Tijdens de ter inzage termijn van zes weken kan eenieder zijn of haar zienswijze omtrent dit bestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad. De adressering is: De Raad van de gemeente Rozendaal, Postbus 9106, 6880 HH te Velp. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van het cluster Openbare Werken (026-3843662).

Rozendaal

Burgemeester en wethouders Rozendaal.

Naar boven