Vastgesteld bestemmingsplan ‘Bovenweg 10 te Donkerbroek’

Burgemeester en wethouders van Ooststellingwerf maken bekend dat de gemeenteraad van Ooststellingwerf op 19 oktober 2010 het bestemmingsplan ‘Bovenweg 10 te Donkerbroek’ongewijzigd heeft vastgesteld.

Informatie over het plan

Door dit bestemmingsplan kan een kantoorgebouw in een nieuw op te richten bijgebouw aan de Bovenweg 10 te Donkerbroek gerealiseerd worden.

Inzage termijn

Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 4 november 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde. Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.ooststellingwerf.nl (thema bouwen en wonen/bestemmingsplannen) en www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Tijdens de genoemde termijn kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Naar boven