stcrt-2010-1702-001.png Vastgesteld bstemmingsplan Harlingen-Oostpoort

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat de gemeenteraad van Harlingen op 16 december 2009 het bestemmingsplan Harlingen-Oostpoort gewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan voorziet in een actueel juridisch planologisch kader voor het gehele bedrijventerrein Oostpoort en vervangt de huidige twee bestemmingsplannen. In het plan is de meest actuele situatie vastgelegd.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. De wijziging van het plan heeft betrekking op het feit dat de bepaling inzake zelfstandige kantoren uit het bestemmingsplan is geschrapt en de lijst met bedrijven welke niet zijn toegestaan, zoals genoemd in artikel 4 (bedrijventerrein), is uitgebreidt.

Het vaststellingsbesluit en het gewijzigde bestemmingsplan liggen met ingang van 4 februari 2010 gedurende 6 weken voor eenieder in het stadskantoor de Groenlandsvaarder, Voorstraat 35 te Harlingen ter inzage en kunnen verder bekeken worden op www.harlingen.nl/bekendmakingen.

Een belanghebbende kan tegen het vaststellen van het bestemmingsplan binnen bovengenoemde termijn (dus t/m 17 maart 2010) schriftelijk een beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Tegen de door de gemeenteraad, bij de vaststelling, in het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen kan iedere belanghebbende gedurende bovenvermelde termijn, eveneens bij de Raad van State, schriftelijk een beroepschrift indienen.

Harlingen, 2 februari 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd.

P.H.M. Scheffer,

burgemeester.

W. Slob,

secretaris.

Naar boven