Kennisgeving voorbereiding voorontwerpprojectbesluit Steggerdaweg 71 te Steggerda

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 1.3.1 Bro bekend dat het projectbesluit Steggerdaweg 71 te Steggerda (uitbreiding bedrijfsgebouw) wordt opgesteld. Het projectbesluit heeft betrekking op het perceel Steggerdaweg 71 te Steggerda. Voor deze locatie is op 29 september 2009 een aanvraag om bouwvergunning ingediend voor de uitbreiding van een bedrijfsgebouw van een technisch installatiebedrijf. Vanwege strijd met het huidige bestemmingsplan kan de bouwvergunning alleen worden afgegeven nadat ook een projectbesluit is verleend.

Het voorontwerpprojectbesluit wordt in het kader van het wettelijk vooroverleg (artikel 5.1.1 Bro) kenbaar gemaakt aan Wetterskip Fryslân. Deze organisatie kan hiermee reageren op het plan.

Het voorontwerpprojectbesluit is via de website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen te raadplegen.

In het vervolg van de procedure moet blijken of de ontvangen vooroverlegreactie aanleiding geeft tot aanpassing van het projectbesluit. Vervolgens wordt een al dan niet aangepast projectbesluit als ontwerp ter inzage gelegd en is er voor eenieder de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen. Deze terinzagelegging wordt in de lokale media, op onze website en in de Staatscourant aangekondigd. Tenslotte moet het college van burgemeester en wethouders het projectbesluit vaststellen.

Naar boven