Bestemmingsplan ‘Schadijkerweg oost’ te Meterik

Gemeente Horst aan de Maas is voornemens om aan de rand van de kern Meterik nieuwbouwwoningen te realiseren. In het plan zijn in totaal circa 49–54 woningen voorzien, aansluitend aan de bestaande woonbebouwing aan de Schadijkerweg.

Aangezien het voorgenomen gebruik als woningbouw niet past binnen het vigerende bestemmingsplan, dient een nieuw bestemmingsplan te worden opgesteld. Om dit mogelijk te maken zal een bestemmingsplanprocedure worden doorlopen. Deze toelichting betreft de ruimtelijke onderbouwing welke ingevolge artikel 3.10 Wro, deel gaat uitmaken van de bestemmingsprocedure, met ter inzage legging en gelegenheid tot indienen van zienswijzen.

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend dat met ingang van vrijdag 29 oktober 2010 voor de duur van zes weken het bestemmingsplan ‘Schadijkerweg oost’ te Meterik, ter inzage ligt.

Het plan ligt op de gebruikelijke openingstijden ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis (Wilhelminaplein 6 te Horst). De openingstijden van de informatiehoek zijn van maandag 09.00–12.00 uur en van 14.00–19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 09.00–12.00 uur en van 14.00–17.00 uur.

Daarnaast wordt het bestemmingsplan gepubliceerd op de websites www.ruimtelijkeplannen.nl en www.horstaandemaas.nl.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan Eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Wij ontvangen uw zienswijze bij voorkeur schriftelijk. U kunt deze richten aan Burgemeester en Wethouders van Horst aan de Maas, Postbus 6005, 5960 AA Horst onder vermelding van ‘zienswijze De Afhang’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte (077-4779 777).

Horst, 28 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven