Vastgesteld projectbesluit oprichting zeven rijwoningen aan De Kuil in Hapert

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat een projectbesluit is genomen op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening en dat gelijktijdig bouwvergunning is verleend voor realisatie van zeven grondgebonden rijwoningen aan De Kuil in Hapert, op het perceel kadastraal bekend HGL04, sectie F nummer 1983. Het besluit is verzonden op 19 oktober 2010.

Tegen het ontwerpbesluit zijn vijf zienswijzen ingediend. Deze zienswijzen geven geen aanleiding tot een gewijzigd standpunt. Het vastgestelde projectbesluit met de bijbehorende stukken ligt tot en met 30 november 2010 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. U kunt de stukken ook inzien op www.bladel.nl/bestemmingsplanbesluiten.

Tegen dit besluit kunnen degenen die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van zienswijze, gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. Binnen deze termijn kunnen degenen die beroep hebben ingesteld tevens een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met André van der Heijden van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Bladel, oktober 2010

Naar boven