Wet ruimtelijke ordening Structuurvisie Noord-Holland 2040 en Provinciale Ruimtelijke Verordening Structuurvisie

Provinciale Staten van Noord-Holland hebben op 21 juni 2010 de Structuurvisie Noord-Holland 2040 en de Provinciale Ruimtelijke Verordening Structuurvisie vastgesteld.

De Wet ruimtelijke ordening (Wro) verplicht de provincie een structuurvisie te maken, die de hoofdlijnen van ruimtelijke ontwikkeling weergeeft en de provinciale belangen vermeldt. De Provinciale Ruimtelijke Verordening Structuurvisie geeft aan met welke zaken gemeenten in hun bestemmingsplannen, beheersverordeningen, buitenplanse vrijstellingen ex artikel 19 Wet op de Ruimtelijke Ordening die onder het overgangrecht Wro vallen en omgevingsvergunningen als bedoeld in artikel 2.1 eerste lid onder c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, rekening moeten houden.

Waar kunt u de stukken inzien?

De Structuurvisie Noord-Holland 2040 en de Provinciale Ruimtelijke Verordening Structuurvisie zijn vanaf 1 november 2010 in te zien op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl en www.noord-holland.nl/structuurvisie .

Beroep

Tegen de Structuurvisie Noord-Holland 2040 en de Provinciale Ruimtelijke Verordening Structuurvisie kan geen beroep worden aangetekend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij Marc Hanou (023 514 4742), team structuurvisie, Postbus 3007, 2001 DA Haarlem, of email: structuurvisie@noord-holland.nl

Naar boven