Ontwerpbestemmingsplan Hooghkamer 2011

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan vormt de juridisch-planologische regeling voor de bouw van ongeveer 840 woningen in Hooghkamer in Voorhout. Dit gebied ligt globaal tussen de spoorlijn en de Jacoba van Beierenweg in Voorhout.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding, planregels en een toelichting, ligt van maandag 1 november tot en met maandag 13 december 2010 voor eenieder ter inzage.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het Contactcentrum in het Gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 te Sassenheim.

(De openingstijden van het Gemeentekantoor zijn maandag 8.30 uur–13.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en donderdag van 8.30 uur tot 20.00 uur.)

De digitale versie van dit ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op de website van de gemeente Teylingen (www.teylingen.nl) staat een rechtstreekse link naar dit digitale plan. Deze link is te vinden via het kopje ‘plannen en projecten’, de kern Voorhout vervolgens bij de tekst van het betreffende bestemmingsplan.

Naast een link naar het digitale plan vindt u op de website van de gemeente Teylingen ook een link naar de authentieke digitale bestanden en naar de analoge versie van het ontwerpbestemmingsplan (pdf-bestand).

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Indienen zienswijzen

Van 5 november tot en met 16 december 2010 kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 0252-783 300.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via e-mailadres: gemeente@teylingen.nl

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Peter van Goch van de afdeling Ruimte.Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0252-783 300.

Voorhout, 28 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Teylingen.

Naar boven