Vastgestelde bestemmingsplan ‘Buitengebied, Ommerweg 66 Den Ham’

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat de gemeenteraad op 19 oktober 2010 de volgende bestemmingsplannen heeft vastgesteld, te weten:

  • 1. Het bestemmingsplan ‘Buitengebied, Ommerweg 66 Den Ham’.

    De planherziening heeft ten doel om een vergroting van de bestaande bedrijfsbebouwing ten behoeve van de paardenhouderij/fokkerij aan de Ommerweg 66 te Den Ham mogelijk te maken.

  • 2. Het bestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening Lindrot 4’.

De partiële planherziening heeft ten doel om in het kader van de regeling Rood voor Rood door het slopen van 967 m2 aan voormalige agrarische bebouwing ter compensatie een extra woning te bouwen op het perceel Lindrot 4 te Den Ham.

Terinzagelegging

U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is eveneens digitaal in te zien via www.twenterand.nl onder ‘actueel – ter inzage’.

De papieren exemplaren liggen met ingang van 29 oktober zes weken voor eenieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen.

Beroepsmogelijkheden

Tijdens bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan tegen de bestemmingsplannen beroep worden ingesteld door:

belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht.

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven