Ontwerpbestemmingsplan ‘Annen dorp, Zuidlaarderweg 73’

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorend ontwerp-raadsbesluit:

  • ‘Annen dorp, Zuidlaarderweg 73’

met ingang van 28 oktober 2010 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. Ook is het genoemde ontwerpbestemmingsplan met bijbehorend ontwerp raadsbesluit digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl (onder ‘Wonen & Leven’/‘Bestemmingsplannen’) en alleen het ontwerpbestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Met dit bestemmingsplan wordt beoogd om de drie reeds gerealiseerde woonappartementen in de bestaande bebouwing op het perceel kadastraal bekend Anloo, sectie Z, nr. 59 en plaatselijk bekend Zuidlaarderweg 73 te Annen te legaliseren. Tevens wordt hierin het gebruik van het winkelgedeelte ten dienste van ondergeschikte vormen van bijbehorende horecavoorzieningen ook meegenomen.

Het ontwerpbestemmingsplan is een vervolg op het voorontwerpbestemmingsplan ‘Annen dorp, Zuidlaarderweg 73’ die in februari 2010 ter inzage heeft gelegen. Genoemd ontwerpbestemmingsplan is inhoudelijk niet gewijzigd ten opzichte van het ter inzage gelegde voorontwerpbestemmingsplan.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen naar keuze mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad, Postbus 93, 9460 AB Gieten.

Voor het mondeling inbrengen van een zienswijze zijn 2 middagen gereserveerd. Het betreft dinsdagmiddag 16 november 2010 en woensdagmorgen 17 november 2010. De mondelinge zienswijzen worden in dat geval ten overstaan van 2 ambtelijke medewerkers op het gemeentehuis te Gieten ingebracht. Indien u van de mogelijkheid om een mondelinge zienswijze in te brengen, gebruik wenst te maken, dient u dit vooraf, maar uiterlijk voor 12 november 2010 kenbaar te maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling VROM, tel. (0592) 267718 of bij afwezigheid (0592) 267793.

Naar boven