Ontwerpprojectbesluit Longway 2 (West-Teschelling) NL.IMRO.0093.PBLONGWAY2WEST-ON01

Het college van B&W maakt bekend dat op grond van artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening het ontwerprojectbesluit ‘het gedeeltelijk veranderen van een reeds afgegeven bouwvergunning voor het zorgcentrum op het perceel Longway 2 te West-Terschelling’ ter inzage ligt. De verandering betreft een wijziging op de 1e verdieping van Blok C, waar een geplande tandartspraktijk wordt gewijzigd in vier zorgappartementen en een piketkamer.

Het ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 29 oktober tot en met 9 december 2010, gedurende 6 weken, ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis. Het ontwerpbesluit en de stukken kunnen ook worden ingezien op www.terschelling.nl onder actueel/bekendmakingen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit kenbaar maken. Dit kan schriftelijk door het sturen van een brief gericht aan het college van B&W of mondeling door het maken van een afspraak met sector Grondgebied, via het algemene telefoonnummer 0562-446244. Tegen vergoeding kan een afschrift van de ter inzage liggende stukken worden opgevraagd.

Naar boven