Ontwerpbestemmingsplan ‘Ceresdorp Dideldom – Schoolkade 63 e.o.’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Ceresdorp Dideldom – Schoolkade 63 e.o.’ gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage ligt. Met dit ontwerp wordt beoogd om voor het perceel Schoolkade 63 en omliggende percelen de planologische mogelijkheden van voor het nu geldende bestemmingsplan te herstellen.

Waar kunt u het ontwerp inzien?

Het ontwerp ligt vanaf 28 oktober tot en met 8 december 2010 voor eenieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. U kunt het ontwerp ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook is het ontwerp te vinden op www.stadskanaal.nl. In het gemeentehuis kunt u zowel de papieren als de digitale versie inzien.

U wilt reageren?

U kunt tot en met 8 december 2010 uw zienswijze kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar, T (0599) 631 436.

Naar boven