Ontwerpbestemmingsplan Veghels Buiten – Oude Ontginning

Burgemeester en wethouders van Veghel maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Veghels Buiten – Oude Ontginning alsmede het bijbehorende Exploitatieplan Veghels Buiten – Oude Ontginning en overige bijbehorende stukken met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel en in de bibliotheken van Veghel, Markt 1 en van Erp, Den Uil 1, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp van het bestemmingsplan Veghels Buiten – Oude Ontginning elektronisch raadpleegbaar op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0860.VE04aa000000BP2010-ON01.

Veghels Buiten bestaat uit twee delen: de Oude Ontginning en de Nieuwe Ontginning. De Nieuwe Ontginning betreft de realisatie van circa 1.700 woningen, in een aantal enclaves. In het plan voor de Oude Ontginning wordt de realisatie van maximaal 150 woningen, hoofdzakelijk op basis van particulier initiatief, achter bestaande bebouwing mogelijk gemaakt.

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijze kenbaar maken over het Ontwerpbestemmingsplan Veghels Buiten – Oude Ontginning. Tevens kunnen gedurende de bovengenoemde termijn belanghebbenden hun zienswijze kenbaar maken over het bijbehorende ontwerp van het Exploitatieplan Veghels Buiten – Oude Ontginning. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college Burgemeester en wethouders van Veghel, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt contact opnemen met mevrouw L. Verheggen van de afdeling Ruimte, bereikbaar via telefoonnummer (0413) 38 65 33.

De vaststelling van het bestemmingsplan en het exploitatieplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad.

Veghel, 27 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Veghel.

Naar boven