Ontwerp wijzigingsplan ‘Landelijk gebied, 24ste wijzigingsplan Jekschot 2’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel maken ter voldoening aan artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Landelijk gebied, 24ste wijzigingsplan Jekschot 2’ met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor belanghebbenden ter inzage ligt van 09.00 tot 13.00 uur in het Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, en tijdens openingstijden in de bibliotheken van Veghel, Markt 2 en van Erp, Den Uil 1. Tevens is het wijzigingsplan als PDF beschikbaar op www.veghel.nl.

Het wijzigingsplan biedt het juridisch-planologisch kader om op het perceel met het adres Jekschot 2 een nieuwe stal en voeropslag te bouwen. In het vigerende bestemmingsplan is het bestemmingsvlak zo vormgegeven dat er alleen ten noorden achter de bedrijfswoning bebouwing kan worden opgericht. Gevraagd wordt de stal en voeropslag aan de zuid zijde van het bedrijf te realiseren. Hiervoor is een vormwijziging van het bestemmingsvlak ‘Agrarische bedrijven’ noodzakelijk. De Adviescommissie Agrarische Bouwaanvragen heeft een positief advies uitgebracht over de beoogde vormwijziging van het bestemmingsvlak.

Gedurende bovenvermelde termijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Veghel, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer 0413 -386732 van de afdeling Ruimte.

Veghel, 27 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel.

Naar boven