Vaststelling bestemmingsplan ‘Stationsweg 20, Herkenbosch’

Ter inzage

Van 2 november 2010 tot 14 december 2010 ligt voor iedereen het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Stationsweg 20, Herkenbosch’ ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen in het gemeentehuis in St. Odiliënberg (Willem Alexanderlaan 1). Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u ook via de website van de gemeente Roerdalen raadplegen: www.roerdalen.nl.

Gebiedsomschrijving

Het plangebied ‘Stationsweg 20 Herkenbosch’ heeft betrekking op een perceel grond, gelegen tussen de woningen Stationsweg 18 en 22 in Herkenbosch. Het plan vormt de planologische basis voor de bouw van een levensloop bestendige woning.

Raadsbesluit

De gemeenteraad heeft dit bestemmingsplan vastgesteld bij besluit van 30 september 2010.

Instelling beroep

Gedurende de termijn van inzage staat voor belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen hebben ingediend, of kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, beroep open op de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Planje van onze afdeling Ontwikkeling en regie.

Naar boven