Verlenging termijn ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders hebben bekend gemaakt dat vanaf 16 september 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Borculoseweg-Soerinkweg te Barchem’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van twee vrijstaande woningen op de hoek van de Borculoseweg en de Soerinkweg in Barchem. Tevens is bekend gemaakt dat het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder ter inzage ligt. Het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder heeft eveneens betrekking op twee te realiseren vrijstaande woningen op de hoek van de Borculoseweg en de Soerinkweg in Barchem.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Borculoseweg-Soerinkweg te Barchem’ en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder liggen met ingang van 16 september 2010 ter inzage bij de publieksbalie, Markt 3 in Lochem Op www.lochem.nl kunt u een directe link vinden naar de plaats waar het ontwerpbestemmingsplan digitaal kan worden ingezien. De digitale bestanden van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder zijn beschikbaar via de gemeentelijke website. Het is gebruikelijk dat het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder voor de duur van zes weken ter inzage liggen (tot en met 28 oktober). Aangezien het bestemmingsplan ‘Borculoseweg-Soerinkweg te Barchem’ enige tijd niet volledig digitaal beschikbaar is geweest, wordt de termijn van zes weken in dit geval verlengd tot 2 december 2010.

Tot 2 december 2010 kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 17, 7240 AA Lochem. Ten aanzien van het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder kunnen belanghebbenden mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 17, 7240 AA Lochem. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Markt 3 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8–12:30 uur en op donderdag van 8:00–20:00 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor een bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven