Ter inzage ontwerpwijzigingsplan ‘Vegelinsoord - Zwarte Weg 57’

Burgemeester en wethouders van Skarsterlân maken bekend, dat zij van plan zijn om het bestemmingsplan ‘Vegelinsoord’ te wijzigen. Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Zwarte Weg 57 te Vegelinsoord en voorziet in de wijziging van de bestemming ‘Tuin’ in de bestemming ‘Woondoeleinden 2’ ten behoeve van het oprichten van een dubbele woning. Deze dubbele woning vervangt de bestaande woning op het perceel.

Het ontwerpwijzigingsplan ‘Vegelinsoord - Zwarte Weg 57’ met bijbehorende stukken en het bijbehorende ontwerpbesluit liggen met ingang van 28 oktober 2010 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Herema State 1 te Joure en kunnen eveneens via www.skarsterlan.nl worden geraadpleegd.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het wijzigingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 101, 8500 AC te Joure. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht op de afdeling Vergunningen, veiligheid en handhaving. Bij het afsprakenbureau, tel.: (0513) 481 325, kan hiervoor een afspraak worden gemaakt. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpwijzigingsplan ze betrekking hebben.

Joure, 27 oktober 2010

Naar boven