Vaststelling bestemmingsplan bedrijventerreinen Hoogezand West

De gemeente heeft een nieuw bestemmingsplan gemaakt voor de bedrijventerreinen Hoogezand-West. Dit zijn de bedrijventerreinen voor de zwaardere industrie, gelegen tussen het spoor en het Winschoterdiep, ten westen van het dorp Foxhol.

In zijn vergadering van 4 oktober 2010 stelde de gemeenteraad het bestemmingsplan bedrijventerreinen Hoogezand-West ongewijzigd vast. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken – in ieder geval het raadsbesluit – ter inzage van 14 oktober tot en met 25 november 2010 in het gemeentehuis.

Het bestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan met bijlagen is daarnaast te raadplegen op en te downloaden van www.hoogezand-sappemeer.nl. Klik op ‘ruimtelijke plannen’, ‘bestemmingsplannen’, ‘in procedure’.

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend of die aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kan tijdens de periode van terinzagelegging beroep instellen. Dat kan door een brief of fax te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (ABRS), Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, fax: 070-365 1380.

Het besluit over vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de ABRS, dan treedt het plan niet eerder in werking dan op dat verzoek is beslist.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden voor het beroep. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Hoogezand, 13 oktober 2010

Naar boven