Ontwerpbestemmingsplannen de Flammert ter inzage

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de volgende ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen:

  • De Flammert 1006 in Nieuw Bergen. Het betreft een bestemmingsplanwijziging om de voorgenomen herontwikkeling van de locatie toe te staan. Het oude bedrijfspand wordt gesloopt en er komt een nieuwe voor in de plaats. De bestemming wijzigt daarbij van ‘Industrieterrein’ en ‘Voorterrein’ naar ‘Bedrijf’.

  • De Flammert 1012 in Nieuw Bergen. Het betreft een plan om de daar gevestigde kinderspeelhal uit te breiden. Hiertoe wordt de bestemming gewijzigd van ‘Tennishal’ naar ‘Bedrijf’ met de specifieke aanduiding ‘speelvoorziening en sportcentrum’.

Ter inzage

De ontwerpbestemmingsplannen met ontwerpbesluiten liggen van 28 oktober t/m 8 december 2010 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur inzien. Na telefonische afspraak, (0485) 34 83 83, kunt u ook ’s middags en op maandag van 16.00 tot 19.00 uur terecht. Voor het inzien van de stukken dient u zich te melden bij de centrale balie. U kunt het digitale plan ook inzien op www.bergen.nl.

Zienswijze

Tijdens de ter inzage termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad van Bergen, postbus 140, 5854 ZJ Bergen.

Naar boven