Projectbesluit.medewerking veranderen en uitbreiden pand Herpenstraat 60 te Uden

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat zij een gewijzigd projectbesluit, als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, hebben genomen om medewerking te verlenen aan het veranderen en uitbreiden van het pand Herpenstraat 60 te Uden (vestiging Multicenter).

Het projectbesluit met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 28 oktober 2010 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en op donderdag van 08.30 tot 19.30 uur ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145. Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.Uden.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen dit projectbesluit kan bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch (Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch) niet eerder een beroepschrift worden ingediend dan nadat ook de bouwvergunning is verleend en bekendgemaakt. Tevens is het dan mogelijk, indien onverwijlde spoed dat vereist, de voorzieningenrechter van de rechtbank te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Beroep kan na het verlenen en bekendmaken van bouwvergunning worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpprojectbesluit;

  • een belanghebbende tegen de wijzigingen bij de vaststelling van het projectbesluit ten opzichte van het ontwerpprojectbesluit.

Zodra de bouwvergunning wordt verleend zal hier een afzonderlijk publicatie voor volgen.

Uden, 27 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Uden,

de secretaris,

J.M. Smarius.

De burgemeester,

H.A.G. Hellegers.

Naar boven