Vastgesteld bestemmingsplan ‘1e herziening bestemmingsplan Polhaar Oost 1982, de Schakel’

Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, de gemeenteraad van Dalfsen op 18 oktober 2010 het bestemmingsplan ‘1e herziening bestemmingsplan Polhaar Oost 1982, de Schakel’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Met dit plan wordt het bouwen van een nieuwe school (gedeeltelijk in twee bouwlagen) voor CBS De Schakel en Het Kleine Veer, het realiseren van een speelveld en minimaal twee en maximaal drie woningen op het perceel Brethouwerstraat 2–4 in Dalfsen juridisch geregeld.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijzen ingediend. Deze zienswijzen hebben de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan geen aanleiding gegeven wijzigingen aan te brengen ten opzichte van het ontwerpplan zoals dat ter inzage heeft gelegen.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 27 oktober 2010 tot en met 7 december 2010 voor eenieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis te Dalfsen.

Ook kunt u het vastgestelde bestemmingsplan inzien op de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit en belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Indien tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven