Ontwerpprojectbesluit Hoofdweg 122 en 127 Hellum

Er is een ontwerpprojectbesluit voor Hoofdweg 122 en 127 in Hellum opgesteld. Met het projectbesluit ex. artikel 3.10 Wro wordt het volgende mogelijk gemaakt:

  • Hellum, Hoofdweg 122: het wijzigen van de agrarische bestemming met de aanduiding ‘intensieve veehouderij’ in een woonbestemming. Daarbij zal de schuur gedeeltelijk worden veranderd en een paardenrijbak worden geplaatst.

  • Hellum, Hoofdweg 127: de bouw van een dienstwoning en (her)bouw van een bedrijfsgebouw.

Aan de plannen liggen twee bouwaanvragen ten grondslag. Het ontwerpprojectbesluit, de ontwerpbouwvergunningen en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van donderdag

28 oktober 2010 tot en met woensdag 8 december 2010 in het publiekscentrum van het gemeentehuis (Hoofdweg 10a te Slochteren). Tevens is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website: www.slochteren.nl, onder Wonen – Ruimtelijke Ordening – Bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen omtrent de aanvragen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Slochteren, postbus 13, 9620 AA Slochteren. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met dhr M.R.J. Smit of mevrouw C.F.R. Braafhart van de Backoffice bouwen, wonen en bedrijven.

Naar boven