Projectbesluit Meester Werkmanstraat 10 te Hellendoorn

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 6 oktober 2010 een projectbesluit vastgesteld ten behoeve van de interne verbouw van een voormalige kantoor-/bedrijfsruimte aan de Meester Werkmanstraat 10 te Hellendoorn tot bedrijfswoning, die groter is dan 750 m3. Dit projectbesluit is genomen onder de voorwaarde dat de bestaande bedrijfswoning aan de Meester Werkmanstraat 10a zal worden gesloopt.

Het hiervoor genoemd projectbesluit en de daarbij behorende stukken zijn te zien bij het loket Bouwen en milieu, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal. Het projectbesluit en daarbij behorende stukken kunt u ook inzien via de internetsite van de gemeente Hellendoorn http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/buitengebied/

Aangezien niemand een zienswijze aan het college kenbaar heeft gemaakt omtrent het ontwerpprojectbesluit, kan slechts een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tijdig aan het college kenbaar te maken beroep instellen.

Het beroepschrift dient binnen zes weken na 6 oktober 2010 te worden ingediend bij de Rechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 323, 7600 AH Almelo. Tevens kan dan over het besluit van het college een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Almelo. Een beroepschrift dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven