Bestemmingsplan 't Villeken 5

De gemeenteraad heeft op 7 september 2010 het bestemmingsplan 't Villeken 5 vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt de bouw van een stal aan 't Villeken 5 mogelijk.

Ter inzage stukken

Het besluit van de gemeenteraad met bijbehorende stukken ligt met ingang vanaf 29 oktober 2010 voor zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, locatie Nassaustraat 5 in Aalten. Het plan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website (www.aalten.nl).

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan is één zienswijze naar voren gebracht. Ook heeft de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen in het plan aangebracht. Tijdens de periode van terinzagelegging kan beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen die termijn (in samenhang met ingesteld beroep) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team VRO, tel. (0543) 49 31 43.

Naar boven