Ontwerpbestemmingsplan Waliënseweg 33

Burgemeester en wethouders van Winterswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 27 oktober 2010 gedurende zes weken tot en met 8 december 2010 het ontwerpbestemmingsplan Waliënseweg 33 ter inzage ligt.

Doel van dit plan is een vergroting van het agrarische bouwperceel ter plaatse van Waliënseweg 33, zodat een uitbreiding van de varkenshouderij kan plaatsvinden, de bedrijfsvoering kan worden aangepast aan de IPPC-richtlijn en een biogasinstallatie met 2 vergisters van 1.500 m3 kan worden gerealiseerd.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage aan de receptie op het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede onze site www.winterswijk.nl → wonenenleven → ruimtelijkeordening → deelplannenbuitengebied.

Zienswijzeprocedure

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp aan de gemeenteraad kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Burgemeester en wethouders.

Winterswijk, 26 oktober 2010

Naar boven