Ontwerpwijzigingsplan ‘Daarlerveen Zuid’ (artikel 11WRO)

Burgemeester en wethouders hebben het ontwerpwijzigingsplan Daarlerveen Zuid van het bestemmingsplan Daarlerveen voorbereid. Het wijzigingsplan Daarlerveen Zuid omvat het gebied dat globaal wordt begrensd door de spoorlijn aan de westzijde, de G. Gritterstraat ten noorden, het perceel G. Nijlandstraat 20 ten zuiden en de G. Nijlandstraat ten oosten en heeft tot doel het realiseren van de 1e fase van het nieuwe woongebied met 24 woningen.

Bij het loket Bouwen en milieu in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal ligt vanaf 23 oktober 2010 gedurende zes weken het ontwerpwijzigingsplan ‘Daarlerveen Zuid’ ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 14.30 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630213. Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien via de website van de gemeente: http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/daarlerveen/Wijzigingsplan_Daarlerveen_Zuid/ .

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij burgemeester en wethouders van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE Nijverdal (of elektronisch naar gemeentebestuur@Hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven