Bekendmaking besluiten in het kader van de coördinatieregeling

Burgemeester en wethouders van Nieuw-Lekkerland maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening en het raadsbesluit van 12 februari 2009 bekend dat de benodigde besluiten voor verplaatsing van de voetbalvelden Nieuw-Lekkerland, genomen door de verschillende bevoegde gezagen, definitief zijn gemaakt. Deze besluiten en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 22 oktober 2010 tot en met donderdag 2 december 2010 voor eenieder ter inzage.

De gecoördineerde besluiten die noodzakelijk zijn voor de realisatie van een nieuw sportpark in Nieuw-Lekkerland

De gemeente Nieuw-Lekkerland gaat het terrein van Voetbalvereniging Nieuw-Lekkerland opnieuw inrichten. Het nieuwe sportcomplex wordt geheel ten zuiden van de Tiendweg gerealiseerd. Hiervoor zijn de volgende besluiten noodzakelijk:

  • het projectbesluit conform artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening;

  • de bouwvergunning voor de inrichting van het terrein op grond van artikel 40 van de Woningwet;

  • de kapvergunning op grond van artikel 4.10a van de Algemene plaatselijke verordening van de gemeente Nieuw-Lekkerland;

  • de vergunning ex artikel 19d van de Natuurbeschermingswet 1998;

  • de ontheffing op grond van de bepalingen van de Provinciale Milieuverordening Zuid-Holland, zesde tranche, bijlage 10b;

  • de watervergunning van Waterschap Rivierenland.

In de coördinatieregeling zijn zowel besluiten waartoe de gemeente bevoegd is als besluiten van de provincie Zuid-Holland en het Waterschap Rivierenland opgenomen.

Tijdens de termijn van terinzageligging kan door een belanghebbende die ten aanzien van de ontwerpbesluiten tijdig een zienswijze heeft kenbaar gemaakt en door de belanghebbende die kan aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, binnen zes weken beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Dordrecht, sector Bestuursrecht, postbus 7003, 3300 GC Dordrecht. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dit vereist kunnen belanghebbenden de voorzieningenrechter van de rechtbank Dordrecht verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Voorwaarde daarbij is wel dat tevens beroep is aangetekend. Voor het behandelen van een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

De ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken zijn ook via de gemeentelijke website in te zien (www.nieuw-lekkerland.nl → Actueel → Plannen en projecten).

Naar boven