Ontwerp Structuurvisie Oude IJsselstreek 2025

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend dat het ontwerp ‘Structuurvisie Oude IJsselstreek 2025’ ter inzage ligt.

Plangebied en inhoud van het plan

De Structuurvisie geldt voor het gehele grondgebied van de gemeente Oude IJsselstreek en laat in grote lijnen zien hoe gemeente Oude IJsselstreek zich tot het jaar 2025 zal gaan ontwikkelen. De belangrijkste ruimtelijke ontwikkelingen op het gebied van wonen, werken, economie, landbouw, infrastructuur, natuur, landschap en recreatie voor de komende jaren krijgen in de structuurvisie allemaal hun plek.

Inzage

De ontwerp ‘Structuurvisie Oude IJsselstreek 2025’ ligt van 21 oktober 2010 tot en met 1 december 2010 voor iedereen ter inzage. Tijdens openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30–12.00 uur; maandag t/m donderdag van 15.00–17.00 uur; maandag van 17.00–19.00 uur kunt u de ontwerpstructuurvisie inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen. Tevens is de ontwerpstructuurvisie in te zien via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De Gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Structuurvisie Oude IJsselstreek 2025.

Inspraakavond

Woensdag 10 november 2010 tussen 18.00 uur en 21.00 uur organiseert de gemeente op het gemeentehuis een inloopavond voor de structuurvisie. U bent deze avond van harte welkom en krijgt uitgebreid de kans om vragen te stellen en uw mening te laten horen over de ideeën voor de ruimtelijke invulling van Oude IJsselstreek. Tijdens deze avond is het ook mogelijk om op de daarvoor aanwezige inspraakformulieren uw reactie in te dienen.

Inspraakreacties

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zijn reactie op de ontwerpstructuurvisie kenbaar maken bij de Gemeenteraad van Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen.

Naar boven