Projectbesluit Rood voor rood het Anem 4 in Wijhe

Burgemeester en wethouders delen mee dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, de herontwikkeling van de locatie het Anem 4 in Wijhe in het kader van Rood voor rood mogelijk te maken. De herontwikkeling houdt in: sloop van voormalige bedrijfsgebouwen, bouw van een woning met bijgebouw en een groene inrichting van het terrein. De percelen zijn kadastraal bekend als Wijhe, sectie G, nummers 2174 en 2175.

Het ontwerpprojectbesluit met het identificatienummer NL.IMRO.1773.PB2010001012-0201 ligt met ingang van 22 oktober 2010 gedurende 6 weken ter inzage en kan tijdens openingsuren worden ingezien bij ons klantcontactcentrum, locaties Wijhe (Oranjelaan 5) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Het plan is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 16, 8120 AA Olst. Voor nadere informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen (Oranjelaan 5, Wijhe), telefonisch te bereiken via ons klantcontactcentrum: telefoonnummer 14 0570.

Naar boven