Bestemmingsplan ‘Korte Molenstraat 40A’ en besluit geen exploitatieplan vast te stellen ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat de gemeenteraad op 30 september 2010 heeft besloten het bestemmingsplan ‘Korte Molenstraat 40A’ gewijzigd vast te stellen en voor dit bestemmingsplan geen exploitatieplan vast te stellen. De gewijzigde vaststelling heeft betrekking op een aanvulling in de plantoelichting vanwege de ligging van het plangebied op gronden met de gebiedsaanduiding milieuzone-grondwaterbeschermingsgebied.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Korte Molenstraat 40A’ voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de realisatie van een drietal woningen aan de Korte Molenstraat 40A.

Ter inzage

Het plan met bijlagen en het besluit liggen met ingang van donderdag 21 oktober 2010 gedurende 6 weken (dus tot 2 december 2010) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Website

Het bestemmingsplan is in te zien op de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Binnen de zes weken, waarin de stukken ter visie liggen kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad;

  • Belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen;

  • Belanghebbenden, die bezwaar hebben tegen de wijzigingen, die de gemeenteraad bij de vaststelling heeft aangebracht.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Gelijktijdig met het instellen van beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over de beroepsprocedure of het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer IJ.J. van Soest van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 53 83 41.

Veenendaal, 20 oktober 2010

Naar boven