stcrt-2010-1660-001.png Ontwerpbestemmingsplan Multifunctionele Accommodatie Bisonspoor (ex art 3.8 lid 1 Wro)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor het gebied waar Bisonsport en de bibliotheek zijn gelegen een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening.

In de wijk Bisonspoor in Maarssenbroek worden het huidige sportcomplex Bisonsport, de bibliotheek en de openbare ruimte herontwikkeld. Daarmee ontstaat een nieuwe Multifunctionele Accommodatie (MFA) Bisonspoor: een moderne, energiezuinige en duurzame voorziening, voor sport, ontspanning, cultuur en wonen. Op de huidige locatie van de bibliotheek is eveneens woningbouw voorzien met op maaiveld een commerciële of maatschappelijke plint.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 5 februari tot en met 18 maart 2010 zes weken ter inzage. Gedurende deze termijn wordt eenieder in de gelegenheid gesteld bij voorkeur schriftelijk (geen email) een reactie op het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Op dinsdag 23 februari 2010 is een inloopavond in de kantine van het gemeentekantoor. De inloopavond begint om 18.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Op deze avond kunt u informatie krijgen over het bestemmingsplan.

U kunt uw zienswijze richten aan: de gemeenteraad van Maarssen, Postbus 11, 3600 AA Maarssen, o.v.v. ontwerpbestemmingsplan Multifunctionele Accommodatie Bisonspoor. Indien u uw zienswijze mondeling wilt indienen, verzoeken wij u contact op te nemen met dhr. M. van Heugten onder telefoonnummer 0346-594647.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is raadpleegbaar via of ligt ter inzage op de volgende locaties:

  • Gemeentelijke Internetsite www.maarssen.nl → inwoners → bouwen en wonen → bestemmingsplannen → Multifunctionele Accommodatie Bisonspoor;

  • Klantenservice van de centrale balie tijdens de openingstijden van het gemeentekantoor.

Naar boven