stcrt-2010-1658-001.png Vooraankondiging structuurvisie, Masterplan voor het centrumgebied van Nederweert en Budschop

Burgemeester en wethouders van Nederweert maken bekend dat de volgende structuurvisies op basis van de Wet ruimtelijke ordening worden voorbereid:

  • Structuurvisie Masterplan voor het centrumgebied van Nederweert en Budschop. De visie betreft een nadere uitwerking van het ruimtelijke beleid zoals vastgelegd in het Masterplan centrum Nederweert -Budschop. Deze structuurvisie is tevens gebaseerd op de Wet voorkeursrecht gemeenten (WVG).

  • Structuurvisie Nederweert voor het gehele grondgebied van Nederweert. In deze visie zal bestaand ruimtelijk beleid worden gebundeld en geactualiseerd. De visie gaat tevens in op de wijze waarop de gemeente het beleid wenst uit te voeren en hoe wordt omgegaan met verevenen van bovenplanse kosten.

De wijze waarop de inspraak zal worden georganiseerd voor beide structuurvisies zal op de gebruikelijke manier worden bekendgemaakt bij de start van de inspraak in het Weekblad voor Nederweert en in de Staatscourant. In het kader van inspraak zullen stukken ter visie worden gelegd in het gemeentehuis.

Tegen het voornemen om structuurvisies voor te bereiden kunnen geen zienswijzen worden ingediend. Er wordt geen advies gevraagd aan een onafhankelijk instantie over dit voornemen.

Voor meer informatie over de structuurvisie Masterplan kunt u contact opnemen met de heer W. Bijlmakers (0495-677214) van team Ruimtelijke Ontwikkeling. Voor meer informatie over structuurvisie Nederweert kunt u contact opnemen met mevrouw Philips (0495-677232) van team Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven