Vaststelling wijzigingsplan ‘Lichthuis’

Burgemeester en wethouders hebben op 12 oktober 2010 het wijzigingsplan ‘Lichthuis’ ongewijzigd vastgesteld. Het plan voorziet in een wijziging een deel van het bestemmingsplan Waterfront-Zuid Waterstad. Het wijzigingsplan maakt de bouw mogelijk van een appartementencomplex en andere woningen nabij de toekomstige jachthaven De Knar. Het plangebied is gelegen in het noordwestelijke deel van het gebied gelegen tussen het Wolderwijd, de Vissershaven, de Burgemeester de Meesterstraat en de N302.

Het wijzigingsplan ligt met ingang van 21 oktober 2010 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Gedurende deze termijn kan tegen het vastgestelde wijzigingsplan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die tijdig zienswijzen heeft ingediend bij de burgmeester en wethouders;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen heeft ingediend;

  • die het niet eens is met de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen in het bestemmingsplan.

Een ingesteld beroep heeft geen schorsende werking. Hiervoor kunt u een apart verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven