stcrt-2010-1656-001.png Bekendmaking voorbereidingsbesluit facetbestemmingsplan t.b.v. kinderdagverblijven

Stadsdeel Bos en Lommer maakt bekend dat de stadsdeelraad op 20 januari 2010 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor het bestemmingsplangebied Admiraal de Ruijterweg. Het gebied wordt begrensd door de Haarlemmerweg aan de noordzijde, door het viaduct van de A10, de Sara Burgerhartstraat, de Hertspieghelweg, de Vier Heemskinderenstraat en de Joos Banckersweg aan de westzijde, door de Jan van Galenstraat aan de zuidzijde en door de Bestvearstraat, de Kijkduinstraat en de Gibraltarstraat aan de oostzijde . Het voorbereidingsbesluit geldt voor zowel de bestemming ‘Tuinen’ als de bestemmingen ‘Centrumdoeleinden I’ en ‘Centrumdoeleinden II’.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 3 februari 2010 en ligt vanaf die datum gedurende 6 weken ter inzage op het stadsdeelkantoor: Bos en Lommerplein 250, op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Het besluit wordt gepubliceerd op www.officielebekendmakingen.nl en staat tevens op de website van het stadsdeel www.bosenlommer.amsterdam.nl

Voor nadere informatie over het voorbereidingsbesluit kunt u tijdens werkdagen contact opnemen met Marcel Zwaagman 020-252 2068.

Naar boven