Ontwerpwijzigingsplan Provincialeweg 7d in Mijnsheerenland

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maakt op grond van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens is om, met toepassing van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 10 lid lid 5 onder 1 van de voorschriften van het bestemmingsplan ‘Correctieve herziening bestemmingsplan Landelijk Gebied Binnenmaas 2007’ het plan te wijzigen. De wijziging heeft betrekking het verleggen van het aanwezige bouwvlak op het perceel Provincialeweg 7d te Mijnsheerenland noodzakelijk voor het realiseren van een paardenstal met bijbehorende africhtruimte.

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken kunnen vanaf maandag 25 oktober 2010 gedurende zes weken ingezien worden in het gemeentehuis aan de Sportlaan 22 in Maasdam. Op maandag en woensdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 en op dinsdag van 8.00 tot 20.00 uur. U kunt het ontwerpwijzigingsplan ook raadplegen via de website van de gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder actueel/ter inzage en via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘NL.IMRO.0585.Provincialeweg7d-C001’.

Belanghebbenden worden gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan in te dienen bij het college van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw J.Smet, bereikbaar onder telefoonnummer 078-676 44 33. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

Binnenmaas, 22 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas,

de secretaris,

C.H.W.M. Post.

De burgemeester,

A.J. Borgdorff.

Naar boven