Ontwerpbestemmingsplan ‘HMS-terrein’

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘HMS-terrein’ vanaf 22 oktober 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat het omleggen van een gedeelte van de N203 en de bouw van maximaal 145 woningen op het perceel van de voormalige HMS-fabriek aan de Provinciale weg 4 te Uitgeest (onder andere perceel kadastraal bekend Uitgeest sectie B nr. 9065).

Voor het plan is geen exploitatieplan opgesteld.

Door de reconstructie van verschillende wegen dient een hogere waarde procedure op grond van de Wet geluidhinder voor verschillende woningen te worden gevoerd. Deze hogere waarde procedure wordt gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd. Volledigheidshalve verwijzen wij naar de aparte publicatie die hiervoor is opgesteld.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur worden ingezien bij de servicebalie in het gemeentehuis aan de Middelweg 28 te Uitgeest. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken in te zien op onze website www.uitgeest.nl onder het onderwerp Projecten. Het digitale ontwerpbestemmingsplan is in te zien op de landelijke voorziening voor ruimtelijke plannen. Het adres hiervoor is www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de raad van de gemeente Uitgeest, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens de openstelling. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer B. Visser tel: 0251-361178.

Naar boven